Alles voor een tuinfeest

Of het nou lekker weer is of niet, in een tuin kan iedereen een geweldig feest geven! Maar wat heeft u daar nou allemaal voor nodig? Mano denkt graag met u mee. Hieronder vindt u een selectie uit ons assortiment die goed passen bij een tuinfeest.

Staat het product wat u zocht er niet tussen? Bekijk dan ons gehele assortiment

Partytenten 

Onze Easy-Up partytenten zijn zeer geschikt voor de tuin. Deze tenten kunnen tot wel windkracht 5 staan wanneer zij goed bevestigd staan. U krijgt bij elke tent zijwanden mee voor extra beschutting. De tenten zijn gemakkelijk op te zetten met minimaal twee mensen. Voor een kleine meerprijs komen wij de tenten voor u opzetten en afbouwen. 

Meubilair 

Een statafel is bijna onmisbaar bij een tuinfeest. De feestgangers krijgen de gelegenheid om staand bij te kletsen met nootjes in handbereik. Toch behoefte aan meer zitplekken voor uw gasten? Met een simpele stevige stoel is dat zo gedaan. Of met een klassieke bierbankset biedt u beide opties aan. 

Verlichting en muziek

Wat is een goed feest zonder muziek en verlichting? Mano Partyverhuur heeft een groot assortiment aan verlichting en muziekinstallatie. Nieuwsgierig naar de lichteffecten? Check ons Youtubekanaal Youtubekanaal voor een impressie.